Header image

Методи за печелене на пари онлайн - блог

Тагове: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0

Може ли да печеля пари от Интернет? Как да изкарвам пари и къде? Лесно ли е да получавам пари от интернет?

Казвам се Нико и ще ви разкажа как да печелим пари от Интернет. Ако си мислите, че е лесно и само с един клик ще ви паднат парите от небето, това не е вашето място, искам да ви кажа, че за да се получавате пари от Интернет, в началото трябва доста занимание, но след това дори да спиш, Интернет ще ти печели пари 24 часа.
Как да печелим пари от Интернет? „работа zaplataonline“
пари от интернет, работа zaplataonline

как да спечеля пари от интернет

Аз ще ви разкажа лесно с един пример. Сложих моята снимка на профила си, казвам си имената и можете да ме видите по цяла България с моето скутерче. Но сигурно, че след това, което ви казах, ще си питате защо какво му е намерението, за да пише този блог?

Ако се питате, това е моят отговор: Аз се занимавам с това в моето свободно време и получавам една заплата онлайн, отворих един личен блог на български, дори да ми е трудно да се изразя, за да ви кажа и докажа с цялото си добро намерение един начин да печелите пари от Интернет, това е моят личен блог и ако го следвате, ще видите доста лични неща. :)

Реших да започна този блог поради една причина – интернет е една огромна мрежа и има всичко за всички, искам да показвам как може всеки един от нас да си взема неговото парче.
Кой може да получи пари от интернет? Отговорът е Всички!

Ако си студент или студентка и имаш едно хоби като напр. дрехи, shopping, бижута, мотори, коли, таблетки, смартфони, игри, обичаш да говориш за мода, интересуваш се от козметика или ти харесва много музиката, да снимаш, да четеш, да пътуваш и т.н, това е твоето място. В моя личен блог ще намериш цялата информация как да спечелиш пари от хобито си в интернет. Ако познавате някой с хоби, пратете му линка :)
Ако нямаш работа и имаш време, трябват ти пари, пак можеш да се раздвижиш в интернет и да печелиш една заплата онлайн. Отвори един блог, говори за каквото на теб ти харесва и печели пари.

За малките магазини и малкия бизнес(а защо не и за средния и големия бизнес !:)) :

Ако имаш един малък магазин и искаш да продаваш онлайн, пак ще намериш безплатна информация в моя блог.
Ако имаш една фирма и искаш повече клиенти, можеш да отвориш един професионален уеб сайт и да раздвижиш бизнеса онлайн.
Ако имаш един магазин онлайн и искаш да продаваш повече.

Всеки един от нас има способността да се раздвижи в интернет и да печели пари онлайн.
Как се прави това?

Много фирми, които продават онлайн услуги и продукти, имат една специална програма за продажби и комисионни, които в моя блог ще обесня как да ги намерим и как да ги използваме. Тази програма позволява ти да вземеш комисионна за всички продукти, които говориш.
Има различни вид комисионни.

5% до 70% от покупките на човек, който си препратил към даден сайт в рамките на един месец
Плащат на всеки един, който се регистрира.
Други: получаваш комисия за продажбите на хората, които ти си пратил.

Натиснй за повече информация за планове и комисионни от интернет има един отделен пост с цялата информация.
[quote]Пример[/quote]

Отиваш на екзурзия в Барселона и си посещаваш най-известните места. В твоя блог разказваш с коя самолетна компания си пътувал/а и оставяш линк на страницата на самолетната компания, разказваш за музея, който си посетил/а и как си чакал/а 4 часа, за да си купиш билет за входа и най- накрая разбираш, че ги продават по Интернет „и отново оставяш линк“ и т.н

Ако някой иска да ходи в Барселона, търси в google „кои места да посетя в Барселона“ и намери твоя блог, в който си направил/а една страхотна страница с твоите линкове за забележителностите в Барселона , той/тя ще знае къде да ходи и с примера, който писахме по-нагоре сигурно, че ще купи билет за входа на музея, за да не чака 4 часа и от това, ти ще получиш комисионна.
Какви са тези линкове и откъде знаят, че си ти, за да ти плащат

Отвори, ако искаш да видиш как изглежда един от тези линкове. (това е само един пример)
[toggle title_open="Затвори" title_closed="ОТВОРИ" hide="yes" border="yes" style="default" excerpt_length="0" read_more_text="Read More" read_less_text="Read Less" include_excerpt_html="no"]http://zaplataonline.com ?id=niku3000

Погледнете последната част ↑ → ?id=niku3000

Заплата онлайн не е един магазин и не продавам нищо, това е само един пример.

където пише ?id=niku3000 , това е кодът, който с помощта на който, се знае кой е препоръчал продукта( услугата и т.н) и на кого да плащат комисионна, ако купят нещо[/toggle]

Тук само разказвам за тези Афилиейти бг, но има реклами и много други неща.
Идеи да получавам пари от интернет.

В България има много млади хора, които знаят езици. Това е много е хубаво, ако се фокусирате на английския пазар или на испанския пазар, може много хора да посещават вашите страници и вие да получавате доста пари.

Може да говориш за много теми и може да препоръчваш много неща. Както обещах, ще ви разкажа къде да намерите тези линкове в България.

Ако си фен на музикални групи, направи един пост с последните музикални новини и препоръчай дискове.
Ако си ходил на много места, това е една страхотна идея да си имаш един личен блог и да получаваш пари.
Ако ти харесва много козметиката, колко хора търсят съвети в интернет за козметични продукти?
Всичко, от което хората се интересуват и търсят, може да е една идея за твоя блог

От друга страна, ако имаш един онлайн магазин, е важно да инсталираш тази система и да даваш добра комисионна на тези, които те препоръчват в техните блогове.
Какво ти трябва, за да спечелиш пари от интернет?

Пари от интернет

Всички тези неща ще се опитвам да ги разказвам малко по малко, аз нямам тайни и искам постепенно да знаете какво ми е намерение, за да публикувам моя блог.

Трябва ти един блог, вече съм направил туториал(курс) създаване на блог.
Избери си една тема, която ти харесва, за да пишеш всичко, което знаеш за хората, които търсят това.
Трябва да знаеш къде и как да потърсиш фирмите, които дават комисионна, ако пратиш купувачи, в България има много и ще има все повече.
Също трябва да оптимизираш блога, за да те намерят в google
Ако си по- амбициозен и искаш повече пари, може да анализираш твоя уеб сайт и ако има някаква грешка и хората не купуват, да го корегираш.
И най- накрая, ако всичко е наред, ти можеш да си на почивка и блогът да ти печели сам пари.:)

Имайте пред вид, че в началото е голямо занимание, но една страница в твоя уеб сайт се прави само един път и може да получаваш много пари от интернет.

Това е един испански блог, който го започнах през Февруари. След 3 месеца има 400 посещения, всички са от гугъл, това означава, че хората търсят нещо, аз давам информация с моите линкове и получавам комисионна.

 

<< Предна страница

Видео клипове >>